Utbud
319
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-319,bridge-core-3.0.7,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sång/Musikproduktion

Rena sånguppdrag ingår också i Maltes repertoar och ofta då tillsammans med sin dotter Ida Hallquist. Specialskriven musik till din fest, din reklamfilm eller informationsfilm är också något som Malte gör.

Scen/Film/Reklam

Skolteater är också en av Maltes aktiviteter och han är just nu aktuell med sin egna föreställning ”Med andra ord” som är en fartfylld och humoristisk föreställning om läslust. Malte arbetar även med film och reklam och har medverkat i flertalet tv-produktioner som t.ex. Ack Värmland (TV4) och Mattemorden (SVT).

Föreläsningar

Relationsteorin
Om mänskliga möten där relationen ibland är det enda verktyget för utveckling.

Att gå med känslan
Om balansgången mellan att vara känslomänniska och förnuftmänniska.

Vardagens superhjältar
Funktionsnedsättning eller funktionsupphöjning? Om människor som inte alltid är så starka men ändå har förmågan att lyfta andra.

Kurser

Retorik
Retorisk talang är ett mycket användbart verktyg i vårt kommunikativa samhälle. Malte erbjuder endagars-kurser i just kommunikation och retorisk trygghet.

Specialsydda kurser:
Malte har vid flera tillfällen specialanpassat kurser kring ämnen som företag eller arbetsgrupper upplevt som förbättringsområden. Det kan t.ex. vara bemötande och/eller relationsskapande verksamheter.

Bok/Cd

Krönikor om kärlek
”För att kunna älska så måste man kunna konsten att låta sig bli älskad. I den konsten ingår att våga öppna upp, våga slappna av och låta andra människor ta plats i sitt hjärta, i sitt liv. Äkta kärlek är en tvåvägskommunikation då man öppnar upp en springa i själen där kärlekens läkande kraft och värme kan flöda inifrån och ut och utifrån och in.”

I den här boken gör Malte nedslag i sitt liv där han upplevt just denna kärlek och ibland avsaknaden av den. Bild: Carolina Levén.

Maltes Melodier
Den här cd:n rymmer 6 st av Maltes egna låtar, med bl.a. ”Alla är vi lite skadade” och ”En plats för alla”.